Den bedste ismaskineMusso Mini Ismaskine

Der findes mange gode ismaskiner, og der er mange aspekter at tage hensyn til, når der skal peges på den bedste ismaskine.

Prisen er jo en faktor for de fleste, men når jeg skal pege på den bedste ismaskine, så vil jeg ikke tage prisen i betragtning. Jeg vil derimod tage en overordnet betragtning, når jeg vil pege på den bedste ismaskine. Så kunne man jo tro, at så bare ville pege på den dyreste, men det gør jeg ikke.
Min baggrund for at skrive dette er, at jeg har prøvet at lave is på alle de ismaskiner, som jeg har på hjemmesiden.

Hvad skal man lægge vægt på når man køber en ismaskine?

Det vigtigste for mig i valget af en ismaskiner, er ISEN. Isen som maskinen producerer er det vigtigste. Her tænker jeg ikke på smagen, men udelukkende på den koncistens som isen har, når den kommer ud af maskinen. Hvis du gar været i Italien og fået en rigtig Gelato eller Parfait, så ved du, hvordan en perfekt is skal være i koncistens.

Når først man begynder at sammenligne maskiner på denne måde, så finder man ud, at der er utrolig stor forskel på den koncistens som isen har - alt afhængig af, hvilken maskine der har produceret isen.

Musso - den bedste ismaskine

Med udgangspunkt i "den mest lækre" koncistens af is, så er det Musso ismaskinerne der er de bedste - læs her hvorfor:

Indbygget skålRørevinge i rustfrit stål Musso Mini ismaskine

Den indbyggede skål sikrer, at der sker en jævn og hurtig overførsel af kulde til iscremen. Du er sikker på, at du har nogenlunde den samme temperatur i toppen som i bunden af skålen.

Den indbyggede skål er utrolig nem at tømme for is og efterfølgende rengøre. Der er ingen kanter eller fordybninger som isen "kan gemme sig i og som er besværlig at rengøre. Her er kun glatte flader og bløde rundinger som nemt rengøres.

Rørevinge i rustfrit stål

En Musso maskine er udstyret med en patenteret rørevinge som er udført i rustfrit stål. Den specielle udformning betyder, at iscremen bliver pisket på en hel speciel måde som giver en luftig is.

Hurtig omrøring

En Musso ismakine kører med en omrøringshastighed på 80 omdrijninger / min. De fleste andre maskiner kører med omdrejningshastigheder på mellem 35 og 50 omdrejninger / min.

En iscrem er som regel basseret på fløde, sukker og æg. Når en sådan masse piskes med stor hastighed, vil den automatisk blive mere luftig. Dette sammenholdt med udformningen af rørevingen betyder, at is fra en Musso ER MERE LUFTIG end is fra andre ismaskiner.

Mekanisk og enkel maskineMekanisk og enkel maskine Musso Mini

En Musso ismaskine er en mekanisk maskine som er mekanisk på alle områder. Der er ingen elektonik som kan "gå i stykker". Samtidig er den enkel konstrueret, - der er brugt gode kraftige komponenter i maskinerne. Med korrekt brug vil en Musso ismaskne kunne køre i mange år, uden nogen form for service eller reperation.

Flot tidsløst design

Musso maskinerne blev designet midt i 60érne. De har ikke ændret sig nævneværdigt i de forløbne år. Den har et tidløst design og den er designet og produceret på en måde som gør, at den er holdbar på alle områder.

Jeg vil gerne købe en Musso - vis mig hvor de er...