Liste over varer fra producent Koenig

Finish og nem betjening

Koenig ismaskiner har flot finish og er meget driftsikre. De har lavt støjniveau og en nemme at betjene. Super ismaskine til en god pris.

Koenig - en stor producent


H Koenic er ekspert i små el apparater til brug i din private husholdning. H.Koenig har mere end 90 forskellige produkter der løser mange forskellige opgaver indenfor hus og familie - herunder madlavning, gulv pleje, vask strygning og meget mere.


Pålidelige produkter med flot design


Produkterne fra H.Koenig er yderst pålidelige og produkterne giver høj kvalitet, pålidelighed, - de er med til at effektivisere og så har de samtidigt et moderne design.


Internationalt Brand siden 1960


Historien om H Koenig begynder i 1960 i Vesttyskland, nærmere i Ruhr distriktet. Helmut Koenig var en genial og iderig isenkræmmer. Han etablerer sit eget værksted og begynder at lave hus apparater. På nogle få år for han en fin forretning og han lancerer flere og flere produkter. Efter en kort periode blev han faktisk den største lokale producent af husholdnings apparater.

50 år senere er H.Koenig et internationalt brand, der nyder stor respekt for sine fine el apparater. Nu tilbydes der en vifte af husholdnings produkter og de er kendt for deres pålidelighed, effektivitet og design.


Du kan læse mere om Koenig her

Mere
Viser 1 - 8 af 8 varer
 • Ekstra røreskål til Koenig HF 250 Der medfølger låg til røreskålene. Lågene leveres i 3 forskellige farver, rød, grøn eller gul.

  750,00 DKK
   
 • Sæt med 3 ekstra røreskål til Koenig HF 180 Der medfølger låg til røreskålene. Lågene leveres i 3 forskellige farver: Rød, Grøn eller Gul.

  750,00 DKK
   
 • Isternings maskine i perfekt  flot design Superflot isterningsmaskine i piano sort flot design. Med denne fine isterninsmaskine vil du ikke mangle isterninger mere. Den er altid klar til levere de isterninger du skal bruge til vand eller drinks. Når du først har haft sådan en, vil du ikke undvære den igen. Koenig KB 12 kan nemt stå fremme de fleste...

  1 495,00 DKK
   
 • 2830HF180

  Fin lille ismaskine Dette er en fin lille ismaskine. Den er nem at betjene og er meget støjsvag. Ismaskinen har indbygget kompressor samt top placeret motor. Det giver dig den fordel, at når is produktionen er færdig, kan skålen sættes direkte i fryseren, hvis du ikke skal spise isen med det samme. Skålen er 1 l., hvilket giver dig ca 0,7 l. is. Dejlig...

  1 595,00 DKK 1 795,00 DKK -200,00 DKK
   
 • 2830HF250

  Dejlig ismaskine som har en kapacitet i skålen på 1,5 l. Du kan således lave is til 8 personer på 20 - 40 min.

  1 995,00 DKK
   
 • Automatisk produktion af isterninger Isterningmaskinen KB 15 laver op til 15 kg isterninger på en dag, så nu vil du ikke mere mangle isterninger. Produktionen kontrolleres via det lille LCD display som der er på maskinen. Stor produktion KB 15 prodycerer op til 15 kg om dagen, og så går det også hurtigt. Afhængig af størrelsen på dine isterninger laver...

  2 295,00 DKK
   
 • 2830HF320

  Super fin ismaskine med flot design og nem betjening. Mere børnesikker end de fleste andre ismaskiner. Acceptabel lyd niveau når den arbejder. 2 l. i skålen Denne Koenig HF 320 har en dejlig stor kapacitet. Den tager 2 l. i skålen, hvilket giver dig omkring 1,2 l. færdig is.Den har nem betjening, og endda udstyret med en trinløs rudulering af tiden.

  2 495,00 DKK 3 295,00 DKK -800,00 DKK